Hvem er jeg

Marianne Lykke
En af de største livskriser eller forandringer i mit liv, var omkring skilsmisse. Jeg havde aldrig troet at det skulle ske for mig, men det gjorde det. Det er ud fra min egen erfaring, at jeg har ønsket om at hjælpe andre i samme situation.

Jeg tager udgangspunkt i dig og din situation og støtter dig i dit “arbejde” i at skabe den fremtid du drømmer om. Jeg ved at det hele kan føles overvældende og det kan være svært, at tro på en lys fremtid igen, men den er der!
Med fokus og de rigtige værktøjer, så har du muligheden for, at komme ud på den anden side  – stærkere og med mere livsglæde.
Erhvervserfaring & uddannelse
Mere end 10 års erfaring med forandringsledelse i den finansielle branche
Certificeret Life Coach – Manning Inspire
Certificeret Business Coach – Manning Inspire

 

Privat
Gift med Bo og mor til to dejlige børn.
Marianne lykke skilsmisse rådgiver
Kontakt mig